top of page
Person Looking At Board

Ilmoitukset

Tälle sivulle olemme kirjoittaneet ohjeita ilmoitusten lukemiseen ja jättämiseen. Voit luoda ilmoituksen myös ystäväporukan puolesta.

Ystävänhakuilmoitukset

Ilmoitukset löytyvät ylävalikosta kohdasta Ystäväverkosto. Turvallisuus syistä ilmoituksia voivat lukea ja jättää vain kirjautuneet käyttäjät eli profiilin luoneet käyttäjät. Lue kirjautumisesta tästä linkistä.

Ystävyyttä on monenlaista. Ensisijaisesti haluamme tarjota ikäihmisillä mahdollisuuden löytää ystäviä omalta seudulta omasta ikäryhmästä. Jos etsit romanttista seuraa, on se hyvä mainita ilmoituksessa rehellisesti.

Seuraa aina turvallisuuteen liittyviä ohjeitamme. Ohjeet löytyvät tästä linkistä.

Ilmoitusten lukeminen

Voit lukea kirjautuneena ilmoituksia. Kaikki ilmoitukset löytyvät ylävalikon linkistä Ystäväverkosto. Ilmoituksen on jaettu kategorioihin, jotka vastaavat maakuntia. Tarkoituksena on, että esimerkiksi Kanta-Hämeessä asuvat henkilöt voivat löytää sopivan ystävän tämän kategorian alta. Valitse kotipaikkakuntasi maakuntakategoria, minkä alta löydät lähelläsi olevien henkilöiden ilmoitukset. Ilmoituksen otsikkoon on merkitty paikkakunta, missä ilmoituksen jättäjä asuu.

Ilmoituksen kirjoittaminen

Voit jättää oman ystävähakuilmoituksen. Muista valita oikea kategoria ilmoituksellesi. Oikea kategoria on maakunta, jossa asut. 

Hyvä ilmoitus on sellainen, joka kuvaa sinua parhaiten. Kerro itsestäsi hieman ja mitä haet ystävyydeltä. Kirjoita ilmoituksen otsikkoon ensimmäiseksi kaupunki tai kunta, jossa asut, mikä helpottaa sopivan ilmoituksen löytämisen.

 

Esimerkki-ilmoituksia:

Otsikko: Tampere, Matti etsii ystävää

 

Hei,

Olen Matti 77v täältä Tampereelta. Eläkkeelle jäätyäni olen viettänyt paljon aikaani lastenlapsieni kanssa, mutta he ovat nyt lähteneet muualle opiskelemaan. Etsin kaveria tai kavereita kahviseuraksi Tampereen keskustaan, jossa käyn maanantaisin ja keskiviikkoisin muilla asioilla. 

Laita viestiä!

Otsikko: Turku, kolme reipasta rouvaa etsii neljättä pyörää

Heipsan,

Kolme mummoa, Leena, Kaisa ja Teija, tässä! Käymme usein kävelyillä täällä Turun Aurajokirannassa ja silloin tällöin lounaalla samalla. Meidän porukkaan mahtuu hyvin vielä jos sinulta puuttuu ystäviä ympäriltä. Tervetuloa mukaan!

Ilmoitukseen vastaaminen

Suosittelemme vastaamista yksityisviestinä käyttäjälle. Tällöin keskustelunne on vain sinun ja vastaanottajan nähtävillä. Voit myös vastata suoraan ilmoitukseen, jolloin vastauksesi on kaikkien kirjautuneiden nähtävillä. Muista noudattaa turvallisuusohjeita ilmoitukseen vastatessasi. Älä laita henkilötietojasi (puhelinnumeroasi, osoitettasi tai sähköpostiosoitettasi) julkiseen vastaukseen.

Yksityisviesti

Voit lähettää ilmoituksen jättäjälle yksityisviestin klikkaamalla ilmoituksen tekijän nimimerkkiä tai laittamalla hiiri nimen päälle, jolloin näkyville ilmestyy dialogi, jossa on vaihtoehtona viestin lähettäminen. Muista noudattaa turvallisuusohjeita yksityisviesteissä.

Oma ilmoitus

Jos olet jättänyt ilmoituksen voit jäädä odottamaan vastauksia. Saat vastauksesta/yksityisviestistä ilmoituksen sähköpostiisi. Voit myös kirjautua tarkistamaan viestejä Ystäväpalvelusta, sillä sähköposti-ilmoitukset voivat jäädä roskapostiin.

Käyttäytyminen

Kiroilu, ruma kielenkäyttö, voimakkaiden mielipiteiden esiintuonti ja riitely ehdottomasti kielletty. Politiikka, uskonto, ym. voimakkaita tunteita herättävä keskustelu pidettävä palvelun ulkopuolella. Tämä koskee niin ilmoituksia kuin yksityisviestittelyitä. Pidetään keskustelu mukavana ja positiivisena.

Ole rehellinen kaikessa viestinnässä. Näin vältetään molemmin puoliset pettymykset ja rakennetaan kestäviä ystävyyssuhteita.

bottom of page