top of page
Love

Hei!

Ikäihmisten ystäväverkosto on vapaaehtoisvoimin tehty ja ylläpidetty palvelu, jonka tarkoituksena on auttaa ikäihmisiä löytämään toisensa ja tehdä uusia ystäviä. Tervetuloa mukaan!

Taustaa

Ikäihmisistä noin joka kolmas kokee yksinäisyyttä. Yksinäisyys liittyy yleensä elämäntilanteen muutokseen, johon voi liittyä sairastelua, puolison tai ystävien poismeno, taloudellinen epävarmuus tai muutto. Näitä asioita on vaikea muuttaa, mutta niin kauan kun meillä on kaksi yksinäistä he voisivat löytää toisensa ja ystäväporukkaan mahtuu aina yksi vielä.

 

Ikäihmisten ystäväverkoston taustalla on monialayrittäjä Tuomo Saarni, joka halusi omalla osaamisellaan tehdä jotain yhteiseksi hyväksi. Pelkkä halu ei kuitenkaan riittänyt vaan jotain konkreettista oli tehtävä. Tästä syntyi ajatus ikäihmisten ystäväverkostosta, jonka tarkoituksena on mahdollistaa ikäihmisten tutustuminen omalla alueellaan. Ystäväverkostoon kirjautuva henkilö voi löytää täältä itselleen ystävän, joka asuu samalla seudulla. Ystäväverkosto ei välitä maksullisia ystäviä vaan tarkoituksena on yhdistää ihmisiä keskenään, jolloin syntyy aitoja ystävyyssuhteita. Palvelu on maksuton, koska ystävyys on ilmaista. Tervetuloa mukaan!

Syyskuusta 2023 alkaen Ikäihmisten ystäväverkosto on Eläkeliiton hallinnoima ja ylläpitämä palvelu.

bottom of page