top of page
Colorful Books

Profiilin luonti

Lue tämä sivu ennen kirjautumista ja ilmoituksen tekemistä tai ilmoitukseen vastaamista. 

Yleistä

Vain kirjautuneet käyttäjät voivat lukea ja lähettää ilmoituksia tai yksityisviestejä. Kirjautuaksesi sinun täytyy luoda profiili ylävalikosta kohdasta KIRJAUDU. Jos olet jos luonut profiilin voit kirjautua sisään ystäväverkostoon samasta linkistä.

Profiilin luonti

Valitse ylävalikosta kohta KIRJAUDU.

 

Jos sinulla on Facebook-profiili, voit käyttää sitä profiilin luontiin. Ystäväverkosto saa Facebookilta nimesi ja sähköpostiosoitteesi.

Jos sinulla Google-tili (esimerkiksi Gmail-sähköposti), voit käyttää sitä profiilin luontiin. Ystäväverkosto saa Googlelta nimesi ja sähköpostiosoitteesi.

Jos sinulla ei ole Google-tiliä tai Facebook-profiilia tai et halua käyttää niitä, voit luoda profiilin antamalla sähköpostiosoitteesi.

Profiilin luonti sähköpostiosoitteella

Näet kuvan mukaisen dialogin kun luot profiilin sähköpostin avulla. Kirjoita kohtaan Email oma sähköpostiosoitteesi. Kirjoita kenttään Password salasana, jonka avulla pääset kirjautumaan ystäväpalveluun jatkossa. Käytä salasanaa jossa on numeroita, isoja ja pieniä kirjaimia sekä erikoismerkkejä (esim. !"#€%) Säilytä salasana hyvässä tallessa ja vain itselläsi. Älä koskaan luovuta salasanaa kenellekään. Ohje jatkuu kuvan jälkeen.

Screenshot 2022-05-13 at 21.01.27.png

Rastita kenttä "I'm not a robot". Tämä avaa dialogin, jonka avulla ohjelmisto haluaa varmistaa, että olet oikea henkilö etkä ns. botti. Dialogi on englanniksi, mutta ideana on sinun tulee valita ne kuvat, joissa näkyy kysytty asia. 

 

Jos et ymmärrä englantia voit kääntää tunnistettavan asian täältä: https://translate.google.com/?sl=en&tl=fi&op=translate Kirjoita oikeaan sarakkeeseen kuvassa suurella näkyvä teksti. Esimerkkikuvassa alla se on "bicycles" eli polkupyörät.

 

Dialogi vaihtaa kuvan uuteen kun olet valinnut sen tai se antaa valita ne kuvat, joissa on mainittu asia. Lopulta kun pyydettyä asiaa ei näy missään kuvassa tai olet valinnut kaikki kuvat joissa kysytty asia näkyy, voit painaa "Verify". Tämän jälkeen olet osoittautunut oikeaksi henkilöksi ja voit kirjautua Ystäväverkostoon. Tervetuloa!

Screenshot 2022-05-13 at 21.11.00.png
bottom of page