top of page
Colorful Books

Kirjautuminen

Jos olet luonut tunnukset, voit kirjautua omalle tilillesi milloin tahansa. Katso alta tarkemmat ohjeet.

Yleistä

Vain kirjautuneet käyttäjät voivat lukea ja lähettää ilmoituksia tai yksityisviestejä. Kirjautuaksesi sinun täytyy luoda profiili ylävalikosta kohdasta KIRJAUDU. Jos olet jos luonut profiilin voit kirjautua sisään Ystäväverkostoon samasta linkistä.

Profiiliin kirjautuminen

Valitse ylävalikosta kohta KIRJAUDU. Linkistä avautuu uusi sivu, jossa on otsikkona Rekisteröidy. Sen perässä on kysymys "Oletko jo jäsen? Kirjaudu." Klikkaa tuota Kirjaudu linkkiä.

 

Voit tämän jälkeen valita kirjautumisen joko Facebookin, Google-tilin tai sähköpostin avulla. Valitse se, minkä avulla olet luonut käyttäjätunnuksesi.

Kirjautuneena voit tarkastaa tilisi tiedot valitsemalla oikealta yläreunasta oman käyttäjätunnuksesi ja siitä aukeavasta valikosta kohdan "Oma tilini". Voit myös vaihtaa sieltä omia tietoja ja lisätä esimerkiksi profiilikuvan ja profiilin taustakuvan. Muista tallentaa muutokset linkistä "Päivitä tiedot".

Julkiset tiedot

Ainoa julkinen tieto mikä näkyy kirjautuneille käyttäjille on Näyttönimi, jonka voit itse keksiä.

 

Muut tiedot, kuten sähköpostiosoitteesi, koko nimesi ja postinumerosi eivät näy muille käyttäjille. Nämä tiedot tallentuvat järjestelmään ja ovat ainoastaan sivujen ylläpidon nähtävissä. Jos olet tilannut uutiskirjeen, niin myös tämä tieto on ylläpidon nähtävissä. Emme lähetä uutiskirjettä kenellekään, joka ei ole erikseen tilannut uutiskirjettä.

bottom of page